Healing is geschikt voor iedereen, in elke leeftijdsgroep en kan worden toegepast bij elke ziekte, bij alle pijnklachten en is een uitstekende geneeswijze gebleken bij psychische klachten, fysieke klachten, emotionele blokkades en spirituele problemen.

Ook als je geen klachten (meer) hebt, is het heel prettig een behandeling te krijgen. Wij staan bloot aan zoveel invloeden, dat het aan te raden is om regelmatig een check-up te doen om te zorgen dat je energie goed in balans blijft, giftige stoffen uit je lichaam verdwijnen en je het maximale uit je leven kunt halen.
Als je onder behandeling van de reguliere medische wetenschap bent is deze behandeling een goede aanvulling om het herstel proces te bespoedigen.

Omdat healing zo breed inzetbaar is, is het lastig om een opsomming te geven, aangezien er dan misschien klachten niet genoemd zouden worden die wel goed te behandelen zijn. Om toch een beeld te geven zijn hieronder een aantal voorbeelden te vinden, maar neem bij twijfel gerust contact op of probeer een healing om te kijken of het wat voor je is.

De behandelingen zijn ter ondersteuning en aanvulling op de reguliere medische gezondheidszorg, werken preventief en op de onderliggende oorzaak van de klacht. Zij dienen niet ter vervanging van een medische behandeling door een arts of specialist.