Blijf zo werken zoals je doet, want ik heb er al heel veel baat bij gehad. En vond je krachtige handelen en zachtaardige wijze van communiceren erg prettig. Daar voelde ik me goed bij!

S.J.

Vijf jaar geleden geloofde ik niet dat ik de dag van vandaag nog mee zou mogen maken. Niet omdat ik niet meer wilde leven, maar omdat mijn lichaam me opeens in de steek liet. Dat zeg ik niet helemaal goed. Op dat moment voelde het alsof mijn lichaam mij in de steek liet. Nu, een aantal jaren later, weet ik beter. Ik leefde voor een groot deel mijn leven vanuit vaste patronen, waardoor ik mijn lichaam zelf ziek maakte. Mijn lichaam ging ‘knock out’, zodat ik wel moest gaan voelen, het aandacht moest gaan geven, dingen bewust moest gaan veranderen. Daar ben ik nu zó dankbaar voor (hoe cliché dat ook klinkt!). Natuurlijk kun je beter voorkomen dan genezen, maar hé daar is wel bewustzijn voor nodig!

Mijn leven is sindsdien 360 graden gedraaid (in positieve zin!). Waar ik eerder veel te lang kon blijven hangen in dingen vanuit het verleden en/of vooruit bleef plannen in de toekomst, leef ik nu voornamelijk met de dag en probeer ik alles te zien met een open mind. Waar ik me vroeger druk kon maken om uiterlijke zaken (status en geld), besteed ik nu mijn aandacht aan het innerlijke en concentreer ik me in mijn leven op blijheid, liefde en vrede. Dat is hard werken kan ik je vertellen! Dat ego is ‘huge’. Als je even niet oplet dan verval je weer in automatische patronen. Discipline is the key!

Wat ik vooral heb mogen ervaren in deze jaren van mijn leven: it’s all in the mind!

‘Your mind is your instrument, learn to be its master not its slave.‘  Vijf jaar geleden durfde ik de straat niet meer op (bang dat mijn hart het zou begeven als ik net die stap teveel zou zetten), durfde ik niet alleen te douchen (bang flauw te vallen), durfde ik niet alleen te zijn (wat als ik een paniekaanval kreeg en er niemand in de buurt was?)…Tuurlijk schrik je als je lichaam niet meer dat kan wat het altijd heeft gekund, maar wat maakte ik het mij verdomd! moeilijk om me vast te grijpen aan de angst. Weet dat je altijd twee keuzes hebt: of je maakt, wat er ook gaande is, het beste van de situatie (blijven genieten van al het mooie dat er wel is!) of je laat je door elke situatie zó meenemen dat je wordt geleefd door angst, hebzucht, emoties…

Je kunt jezelf zoveel wijs maken (guilty!), je kunt jezelf he-le-maal gek maken (guilty!), je kunt jezelf zoveel angsten aanpraten (guilty!), je kunt jezelf zo blijven vasthouden aan die angsten(guilty!)… Het is niet makkelijk om onze negatieve ervaringen, automatische patronen, angsten… om te buigen naar blijheid, liefde en vrede, maar het is zó de moeite waard!

Vijf jaar later ‘SO ALIVE’. De healings die ik van Ingrid heb mogen ontvangen en later aangevuld met Yoga en meditatie zijn de rode draad in mijn groei. Ik voel nu alles is mogelijk, als jij er maar in gelooft en dicht bij jezelf blijft! Enjoy this Wonderland ♡

Jessica

Levend onder het motto van: “Als je er geen foto van hebt, is het niet gebeurd”
Na jaren van algehele pijn in mijn lichaam (rug/nek/handen/voeten/knieën) en zo’n beetje alles wat beweegt in je lijf het ziekenhuis traject in. Waarbij iedereen z’n uiterste best heeft gedaan. Scans, foto’s inwendige onderzoeken. Conclusie: symptomen gevonden, oorzaak niet….
Met fysio kon vaak even mijn rugpijn verlicht worden. Ook daar werd erg hun best gedaan. Maar het bleef terug komen.

Eigenlijk erop hopend dat iemand een keer wat zou vinden voor verlichting van de pijn en ondertussen maar door gaan met pijnbestrijders, slaappillen enz.

Toen kwam Ingrid op mijn pad en zei dat ze me kon helpen. In eerste instantie nog afgedaan als: Ik denk er wel even over na. Maar toen ik haar de tweede keer tegenkwam toch maar besloten om het eens te proberen. Wat was nou het ergste wat er kon gebeuren…

Voor de sessie twijfelend over wat er gebeuren ging. Maar ik kan nu, na de sessie zeggen dat het super was!!
Ik slaap eindelijk weer heerlijk, nagenoeg geen pijn meer en voel me algeheel erg goed.
Ik voel me een ander mens in elk opzicht!

Gelijk de volgende ochtend bij het opstaan voelde ik me 10 jaar jonger en 20 kilo lichter. Of je erin gelooft of niet, dat moet iedereen voor zichzelf bepalen. Voor mijzelf: wat een mazzel dat ik Ingrid ontmoet heb!

Ingrid enorm bedankt voor wat je voor me gedaan hebt. Ik had zelf niet meer gedacht dat ik me nog zo goed zou kunnen voelen.

Ray

Ingrid is een fantastische healer die met haar gevoel, aanwezigheid en aanraking precies de juiste snaar weet te raken en te helen waar geheeld moet worden. 

Tijdens een sessie ervaar ik pure ontspanning en is het hard werken tegelijk. We werken samen door alle lagen heen terwijl ik op een zacht bed lig met edelstenen op in mijn handen en op mijn voorhoofd. Ik voel hoe de energie veranderd en gaat stromen. Ik zie beelden en affirmaties. Ik laat los en voel me een nieuw mens na de sessie. 
Na Ingrids healing kijk in de spiegel en zie ik een nieuw mens. Schoon, krachtig, mooi. Ik zie mezelf alsof ik mij zelf voor het eerst zie. 

afstandshealing

Aanvankelijk was ik sceptisch over een afstandshealing. Hoe kan haar energie, haar behandeling nou werken als ze niet bij mij is? Ze overtuigde mij met de simpele theorie dat alle energiedeeltjes met elkaar verbonden zijn en dat zij mijn energie kan aanvoelen op afstand en aansturen op afstand samen met de engelen. Tja de wetenschap heeft nog niet alles verklaard en bewezen dus ik waagde mij op een lange afstanden healing.

Drie keer heb ik een lange afstand healing ondergaan en het effect is fenomenaal. Ik kon gelijk merken als Ingrid was begonnen, zelfs als ik zelf nog niet klaar lag. Ik voelde hoe haar energie mij omringde en mij rust gaf, of juist blijdschap, of juist kracht. Terwijl ik lag kwamen beelden langs en gevoelens. Ik voelde hoe energie mij omringde en licht mij opnam. Het was buitengewoon. 

In sommige gevallen viel ik daarna in een heerlijke rustgevende slaap. Andere keren was ik energieker dan ooit. Hoe dan ook. Healing van Ingrid, of het nu bij haar thuis is, of op afstand zijn bijzonder krachtig en werken effectief en lang door! Probeer het uit! 

Nina

Wat een zegen ingrid dat jij op mijn pad gekomen bent.

Het was op een moment dat ik voor de tweede maal geopereerd zou moeten worden, binnen een tijdsbestek van amper een jaar. 

Ik weet nog dat ik in het begin nogal sceptisch was en daar ook eerlijk voor uitkwam naar jou toe. Doch al snel gebeurden er toch wel wonderlijke dingen tijdens een behandeling, waarbij ik wel móést geloven dat ik in vertrouwde handen was.

Lichamenlijk ging het stapsgewijs steeds beter en nam de pijn af. Dankbaarheid was troef!!!!!!!

Echter op geestelijk gebied gebeurde er ook iets heel belangrijks. In mijn onderbewustzijn heb ik nooit echt willen landen op deze wereld, doch mede dankzij Ingrid en hetgeen zich voordeed tijdens de behandelingen sta ik nu met beide benen op de weg, die mij koos om te gaan.

De keuze is nu aan mij, hóé die weg te gaan. Ik ben volledig bereid, zonder onwil en zonder verzet, maar wel in groot vertrouwen dat ook mijn lichaam nu mee zal werken dit voornemen waar te maken.

Ingrid, ik wens jou ook alle geluk van de wereld, samen met je man en ongelooflijke lieve zoon bas.
Deze fase in mijn leven, die wij tenslotte samen gelopen hebben zal ik niet licht vergeten.

Vele malen dankjewel.

M.T.

Soms ga je door hele diepe stukken die los kunnen komen tijdens het verwerken van oud zeer.

Ik merkte bijvoorbeeld dat er vaak troost nodig was op mijn kindstuk. Hierdoor heb ik vaak speciale meditaties gedaan om dat kindstuk gerust te stellen. Helaas is dat soms niet genoeg en kan je daardoor onnodig en lang blijven hangen in oud zeer.

Op zo’n moment is een engelen healing echt een geweldige manier om weer meer in je kracht te komen.

Het geeft een gevoel van warmte en rust, je voelt je echt gesteund en omringd door liefde, warmte en rust, precies wat voor mij nodig was op zo’n moment. Het maakte het makkelijker om contact te houden met het kindstuk en dus met mezelf.

B

Ik had doorgekregen van mijn baas dat ik een gesprek kreeg, omdat hij niet tevreden over me was. Dagen van migraine gingen er aan vooraf, aangezien hij wel degelijk door liet schemeren dat ik me op het randje van schorsen stond. Ik voelde me doodmoe en zwak.

Op de dag van het gesprek reed ik naar mijn werk en stuurde Ingrid een berichtje of ze voor me wilde duimen. Want alle beetjes helpen! ;). En een paar minuten nadat ik dat gestuurd had begon ik ineens te huilen… Tranen rolden over mijn wangen, ik kon het niet stoppen. Ik voelde me echt heel verdrietig en baalde daarvan, want ik wilde me juist sterk voelen voor mijn gesprek dat over een uur begon.

Toen kreeg ik een berichtje terug van Ingrid dat ze me een engelenhealing aan het sturen was en dat ze voelde dat er nog veel verdriet zat en ik kwetsbaar was. Dus zonder dat ik wist dat ze dat aan het doen was, voelde ik dus het effect al! Ze vertelde me dat ze ging werken op het loslaten van dat en me kracht geven. Daar kwamen die tranen dus vandaan! Ik heb het maar gewoon over mee heen laten komen en ineens hield het ook weer op. Toen voelde ik mijn keel dichtknijpen… En ja hoor, meteen kreeg ik weer een berichtje dat ik goed diep moest ademen, omdat anders mijn keel dicht ging zitten en ik hoofdpijn kon krijgen. En ook dat verdween weer na een paar minuten. Ik voelde me meteen heel erg opgelucht en sterker.

Ze adviseerde me om naar achteren te leunen (tegen mijn beschermengel aan) en mijn voeten op de grond te houden (om te aarden). Ook tijdens mijn gesprek.

En dat heb ik gedaan. En het werkte. Het gesprek verliep heel rustig en ik voelde me sterk. En het mooiste van alles is: dit is nu een week geleden en ik voel me nog steeds top! Energiek, vrolijk, sterk, kalm en in mijn element.

Daardoor functioneer ik ook weer een stuk beter op mijn werk. Zelfs mijn baas is onder de indruk! 

Ik ben altijd sceptisch geweest over healings op afstand, maar dit is voor mij het ultieme bewijs dat het echt veel effect heeft! Ik voelde dus al de werking, terwijl ik niet eens wist dat Ingrid me een engelenhealing aan het geven was. En daarna voelde ik me als herboren. Nog steeds! Heel bijzonder en speciaal is dit.

Peggy

Ik zat even niet zo lekker in mijn vel en ik kon ook niet mijn vinger erop leggen wat er nu innerlijk speelde. Na een zeer krachtige engelen healing van Ingrid kon ik meteen weer grotere stappen maken en verder met mijn proces. Ik vond het zo fijn om deze manier van healing mee te maken, want je weet meteen wat er speelt en welke kant je weer op kunt gaan. Je wordt echt weer gereset en kan meteen weer werken aan ‘waar je tegenaan aan het hikken was’.  Ik ben dankbaar voor deze nieuwere manier van healing, die naast de contact en distance healing aangeboden wordt.

Liefs, Di

Tijdens een korte moeilijke periode in mijn leven werd ik onverwacht gesterkt door deze krachtige engelen healing. Kort daarna merkte ik al gelijk dat ik mij meer gegrond voelde en daarmee mijzelf veel meer kon overgeven in het Nu, ondanks alle ogenschijnlijke tekorten. Tevens voelde ik een sterk gevoel van vertrouwen en kracht in de basis van mijn zijn, waardoor ik mijzelf snel kon herstellen en vol vertrouwen en overgave mijn pad kon vervolgen!

P

Door de healings van Ingrid ben ik verder op het pad van zelfontwikkeling gegaan en nog veel verder gekomen dan ik had verwacht. Door haar healings zijn er vele blokkades en oude, ongezonde patronen opgeheven.

Hierdoor ben ik steeds meer gaan ontdekken wie ik nu in de kern ben en daardoor ook dichter bij mijn eigen kracht gekomen. Het mooie vind ik dat het snel gaat maar tegelijkertijd ook geleidelijk voelt. Totdat je opeens een moment meemaakt waarin je je realiseert dat je de situatie altijd anders aanpakte en/ of op reageerde en het nu zonder moeite anders doet omdat in jezelf de veranderingen plaats hebben gevonden.

Het beste kado wat iedereen aan zichzelf (of iemand anders) kan geven!

Dank je wel Ingrid voor het fantastische werk wat je hebt gedaan om mij en anderen verder te helpen, daar waar iedereen het nodig heeft.

Liefs, Merita

Na een hele zware en verdrietige periode heeft mijn dochter mij in contact gebracht met Ingrid. Ik kon slecht slapen door alle spanningen en vooral heel veel verdriet wat ik nog te verwerken had.

Al na de eerste healing was het gelijk een stuk lichter in mijn hoofd en voelde ik me al beter. Er was al behoorlijk wat ballast weggenomen. Na verloop van tijd werden ook mijn lichamelijke klachten steeds minder en ik voelde me steeds meer ontspannen. Ook op mijn werk heb ik steeds meer zelfvertrouwen gekregen en ga ik meer op mijn gevoel af en dat werkt prima.

Ik kan wel zeggen dat al die ballast die ik met me meedroeg voor goed overboord is gegooid en dat voelt heel fijn

Ingrid bedankt voor je hulp. 

Mary

Dankzij healing ben ik tijdens en na mijn ziekte enorm geholpen. Ingrid wist al voor de artsen wat er aan de hand was.
Tijdens een behandeling nam zij de pijn weg waardoor ik van mijn medicijnen af kwam en weer beter kon slapen.
Ook emotioneel had ik veel te verwerken, healing is een mooie en snelle manier hiervoor.
Je kunt jaren in therapie zijn maar je blijft het altijd met je mee dragen.
Dit wordt opgeslagen in je cellen en op die manier draag je onnodig veel met je mee.
Vaak na een healing voelde het alsof ik wat rugzakken had afgedaan, een heerlijk en ontspannen gevoel.
Los van alles lichamelijke klachten die zijn weggenomen heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en durf ik nu te zijn wie ik echt ben.
Het brengt je dichterbij je eigen kracht en jezelf.

B.

Ingrid’s healings zijn voor mij een bijzondere gebeurtenis:
Soms voel je dat de kamer vol is met helpers en gidsen en valt er ook te lachen.
Ik heb ervaren, dat een kleine, lichte aanraking vol liefde kan zijn en heel ontroerend.
Restanten van blokkades werden bij mij opgeheven, heerlijk!
Ingrid helpt je door haar healings om steeds meer te worden wie je echt bent!

Lucie

Ik heb heel veel gehad aan de healings van Ingrid. Er zijn bij mij verschillende blokkades opgelost waardoor ik beter slaap, minder pieker en gezonder eet en leef. Ook voel ik me gelukkiger, heb een beter zelfbeeld en focus me nu meer op dingen die echt belangrijk zijn.

De healings geven je kracht en moed om dingen te veranderen en dat gaat bijna vanzelf!

Liefs, Anita

Liefs, Anita


Ik had het geluk dat Ingrid voor haar opleiding in het begin op iemand moest oefenen. De groei die ik naast haar en op de tafel mocht meemaken is een geweldige ervaring. Al snel bleek ze heel krachtig te kunnen healen en haar kracht neemt nog steeds elke dag toe.

Ik ben haar heel dankbaar voor wat ze teweegbrengt en heeft gebracht. Haar passie om mensen te helpen door healing is groot en raad dan ook een ieder aan om dit bij haar te doen.  Zelf ervaar ik het als een fantastische doorbraak omdat door healing oude patronen, die niet goed voor me waren, werden doorbroken en vele blokkades in mijn lijf worden aangepakt en opgeheven.
Wat andere therapeuten niet voor elkaar kregen bij mij, is haar wel gelukt. Ik kan met recht zeggen dat mijn energie, visie en doelen door haar behandelingen  volledig zijn getransformeerd. “I became the true and much better version of myself because of her and I am grateful for it”

Liefs, Di

Na een moeilijke, intensieve periode, verscheen Ingrid opnieuw in mijn leven. Naast de hartelijkheid en oprechtheid van een goede vriendin, bood zij mij ook haar hulp aan bij het weer in balans komen met mijzelf. 

En met succes! Na een aantal intensieve, indrukwekkende, maar vooral liefdevolle behandelingen kwam ik steeds meer terug bij mezelf en dus bij mijn kracht. De creativiteit begon weer te stromen en mijn gezondheid nam toe. Dankbaar en voldaan kijk ik terug op de mooie en leerzame momenten die we samen hebben gedeeld. Een unieke hulplijn waar iedereen baat bij kan hebben!

Peter R.

Enige tijd geleden ontmoette ik Ingrid en ik wist gelijk dat het goed was.
Al jaren geleden ben ik een intensieve spirituele zoektocht begonnen en heb enorm veel geleerd en ervaren.
Het heeft me heel gelukkig gemaakt om te ontdekken wie ik diep van binnen was en waarom ik een bepaalde weg ging en waarom ik bepaalde keuzes maakte.
Niet dat het allemaal zo gemakkelijk was, er waren zeer veel leermomenten, maar met de inzichten die ik had, kwam ik daar ook weer versterkt en verrijkt uit.
Het was een thuiskomen en tegelijkertijd bracht het ook eenzaamheid met zich mee, omdat ik me ook vaak zo anders voelde.

Dat blokkeerde me wat en daar heeft Ingrid me  met haar healingmethode geweldig door heen geholpen.
Oude restjes angsten , verdriet en boosheid konden oplossen, zodat ik weer veel meer in mijn kracht kwam  en me meer kan ontspannen.
Het was net het zetje dat ik nodig had en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Marijke S.

Een healing van Ingrid is altijd een groot kado!
Elke keer weer stap je vol energie en nieuwe inzichten de deur uit.
Ingrid is heel toegankelijk en heeft een persoonlijke, warme aanpak.
Zij heeft de gave om haar manier van behandelen aan te passen waar nodig.
Ik ben heel blij dat ik in contact gekomen ben met haar!

K.