Praktijk voor healing • bevrijd jezelf van klachten op geestelijk, lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau

You are here:

HomeHealing

Healing

Healing betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’
Ik werk met de Nimis Healing Method®, de Christallin Connection (voorheen Omega Deep Trance Healing), magnified healing, mediumschap, channeling, trance speaking, sjamanisme, gechannelde coaching en spirituele therapie. Met engelen, kristallen, etherische olie, opgestegen meesters en ik channel Christ energy wat een krachtige helende energie is. Dit heeft geresulteerd in een holistische, krachtige, zuivere en snelle healingwijze, waarmee enorme doorbraken bereikt kunnen worden. Deze methode werkt direct op de oorzaak van de klacht, geeft helderheid en heling op alle niveaus: geestelijk, lichamelijk, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau. Het spreekt het zelfgenezend vermogen aan en zorgt ervoor dat je weer in contact komt met je authentieke zelf. Je komt in je eigen kracht, herstelt van blokkades of ziektes op elk niveau en krijgt inzicht in je thema’s en de patronen en leert deze los te laten. Healing is geschikt voor iedereen en kan worden toegepast bij elke ziekte, bij alle pijnklachten en is een uitstekende geneeswijze gebleken bij psychische klachten en emotionele blokkades, die o.a. burn-out, stress en depressie veroorzaken.

Resultaat

Deze behandeling zal de capaciteit van het lichaam, om zichzelf te helen en beter tegen toekomstige ziekten te beschermen, enorm verbeteren. Lichaam, geest en emoties komen in balans en je voelt je daardoor gezonder, autonomer, vitaler, jonger i.p.v. moe en zonder energie. Bovendien zorgt dit voor een positief effect op de interactie met je omgeving.

Behandeling

Healing is een zachte methode, die in relatief korte tijd grote verandering teweeg kan brengen en een diepe werking heeft. Het is dus van belang om rekening te houden met eventuele nawerking, die zich kan uiten in vermoeidheid, emoties die boven komen en klachten die eerst erger worden voor ze genezen. Vanaf 4 behandelingen heeft healing een blijvend effect. Dit heeft te maken met het holistisch karakter van de behandeling. Bij een enkele afspraak kun je wel inzicht krijgen in de kern van een probleem.

Tijdens de healing lig je met kleding aan en schoenen uit op mijn behandeltafel. Ik werk off body (aura en chakra’s) en met contacthealing direct op het lichaam. Het is ook mogelijk een healing op afstand te krijgen. Dit heeft hetzelfde krachtige effect. Je krijgt dan mijn bevindingen per mail thuisgestuurd.