Praktijk voor healing • bevrijd jezelf van klachten op geestelijk, lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau
26 0

Posted by  in aanbevelingen

Door de healings van Ingrid ben ik verder op het pad van zelfontwikkeling gegaan en nog veel verder gekomen dan ik had verwacht. Door haar healings zijn er vele blokkades en oude, ongezonde patronen opgeheven.

Hierdoor ben ik steeds meer gaan ontdekken wie ik nu in de kern ben en daardoor ook dichter bij mijn eigen kracht gekomen. Het mooie vind ik dat het snel gaat maar tegelijkertijd ook geleidelijk voelt. Totdat je opeens een moment meemaakt waarin je je realiseert dat je de situatie altijd anders aanpakte en/ of op reageerde en het nu zonder moeite anders doet omdat in jezelf de veranderingen plaats hebben gevonden.

Het beste kado wat iedereen aan zichzelf (of iemand anders) kan geven!

Dank je wel Ingrid voor het fantastische werk wat je hebt gedaan om mij en anderen verder te helpen, daar waar iedereen het nodig heeft.

Liefs, Merita