Praktijk voor healing • bevrijd jezelf van klachten op geestelijk, lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau
07 0

Posted by  in aanbevelingen

Ik had het geluk dat Ingrid voor haar opleiding in het begin op iemand moest oefenen. De groei die ik naast haar en op de tafel mocht meemaken is een geweldige ervaring. Al snel bleek ze heel krachtig te kunnen healen en haar kracht neemt nog steeds elke dag toe.

Ik ben haar heel dankbaar voor wat ze teweegbrengt en heeft gebracht. Haar passie om mensen te helpen door healing is groot en raad dan ook een ieder aan om dit bij haar te doen. Zelf ervaar ik het als een fantastische doorbraak omdat door healing oude patronen, die niet goed voor me waren, werden doorbroken en vele blokkades in mijn lijf worden aangepakt en opgeheven. Wat andere therapeuten niet voor elkaar kregen bij mij, is haar wel gelukt.
Ik kan met recht zeggen dat mijn energie, visie en doelen door haar behandelingen  volledig zijn getransformeerd. “I became the true and much better version of myself because of her and I am grateful for it”

Liefs, Di